Посетете ни всеки ден от 07:00:00ч. до 22:00:00 ч.

Позвънете: 0877618373

ЗАПИШЕТЕ ЧАС

Услуги

Ние сме тук за теб

Ние ще ти помогнем с Проблемите

Нашата платформа внимателно е подбрала специалисти в различни направления, които могат да балансират вашия дух, тялото да се възстанови и да имате личностно развитие и успех в живота ви.

2

Години Опит

30

Специалисти

15

Успешни Терапии

Какво ти предлагаме?

Консултации & Терапии

Лекари хомеопати

Хомеопатията представлява метод на лечение на природна основа, съобразен с факта, че всеки от нас представлява живо същество, уникално със своята индивидуалност и личностни характеристики, със свой ритъм на живот и работа и със собствена обкръжаваща среда.

Научи повече

Билколечители

Фитотерапията или т.н. билколечение е клон на медицината използващ съвременни научни изследвания на биохимичния състав и лечебните свойства на растенията. Фитотерапията се опира на хилядолетния традиционен лечебен опит на човечеството.

Научи повече

Психолог / Психотерапевт

Нашите психолози и психотерапевти могат да ви помогнат да се изцелите от лошите чувства и емоции, да разрешите или предотвратите соматични болести. Те могат да помогнат и на вашите деца, както и на вашия бизнес.

Научи повече

Сексолог

Сексуална профилактика или полови смущения с психично обуславяне. Анатомия на човешките отношения, психология и физиология на любовта между мъжа и жената. Живейте пълноценно правейки любов, създайте щастливи и дълготрайни взаимоотношения с любимия човек. Бъдете винаги себе си.

Научи повече

Психиатър

Психиатър е специалист с висше медицинско образование.Той включва в лечението медикаменти, а понякога и в зависимост от индивидуалните особености на пациента може да проведе комбинирана терапия – медикаментозна и психотерапия.

Научи повече

Мотиватор

Лайф треньорите / мотиваторите помагат на своите клиенти за подобряване на техните взаимоотношения, кариера и ежедневен живот. Те дават съвети и обучават клиентите си на различни техники, базирани на техния личен опит.

Научи повече

Диетолог / Нутриционист

Диетолозите с изготвянето на специални хранителни режими могат да помогнат за съществуващи здравни проблеми като диабет, сърдечно-съдови проблеми, хормонален дисбаланс, стомашни проблеми и други.

Научи повече

Бизнес Развитие

Нашите трудови психолози могат да помогнат на вашия бизнес като обучат вас и вашия персонал на различни клчови умения за вашия бизнес. Умения като успешно водене на преговои, умения за презентиране, умения за продажби и обслужване по телефона и много други.

Научи повече

Групови тренинги

Груповите тренинги имат за цел да формират и активират умения и компетенции, които да рефлектират върху личностното развитие и промяната в деструктивното поведение в личността.

Научи повече

Личностно развитие

Личностното развитие е придобиване на нови умения и знания в зависимост от поставените цели. Личният план за развитие осигурява възможност за самоанализ даващ ясна представа за силните и слабите страни на личността.

Научи повече

Логопед

Нашите логопеди предлагат на семействата специализирани консултации за развитието на говорните, езикови и комуникативни умения още от най – ранна детска възраст.

Научи повече

Ветеринарен доктор

Нашата мисия е да предоставим експертна преценка за собствениците на домашни любимци, премахвайки всички недостатъци, свързани с посещението на ветеринарния кабинет.

Научи повече

Вземете консултация сега! Позвънете: 0877618373

Ние сме група от професионални и опитни психолози, психотерапевти, мотиватори, нутриционисти и хомеопатични доктори

Поверителност

Всички наши срещи са поверителни и информацията е защитена. Не се притеснявайте за вашата защита.

Поддръжка 24/7

Можете да ни се обадите по всяко време на деня. Винаги сме готови да ви подкрепим във всяка трудна ситуация.

Развитие

Опитвате се да се развиете и да достигнете нови върхове. Предлагаме различни обучения и семинари, които ще ви помогнат.

Професионализъм

Гарантираме само 100% професионални висококачествени услуги за Вас. Предлагаме най-добрите услуги.

Работен опит

Много от нашите специалисти притежават 10 години опит в частната практика и работа с хора, които имат проблеми.

Надеждност

Никога няма да те напуснем в труден момент. Обадете ни се веднага и уговорете консултация.

Имаме най-добрият екип

Запишете час при нашите Специалисти

Нашите специалисти са с необходимото образование и квалификации, както и с дълъг опит в областта. Всички те работят в екип, за изграждането на здрав дух и здраво тяло, както и развиваща се и прогресираща щастливо в живота си личност.

Анастасия Стефаноглу

Детски психолог / Хипнотерапевт

Марио Васев

Психолог / Психотерапевт

Велизар Вангелов

Психолог / Психотерапевт

Олга Велева

Психотерапевт / Хипнотерапевт

ЧЗВ

Често Задавани Въпроси

Как мога да запазя час?

Може да запазите час като се свържете с нас на нашия телефон или пишете на нашия е-мейл адрес.

Някой може ли да разбере какво съм дискутирал с ваш специалист?

Не. Всичко, за което се консултирате с нашите специалисти и всички ваши сесии, както и цялата информация за вас са конфиденциална информация, която си остава тук - между специалиста и клиента.

Работите ли със зависимости?

Да. Предлагаме както индивидуални терапии, така и групови занимания за по-лесно справяне със зависимости.

Как подбирате вашите специалисти?

Нашият екип е изграден само от професионалисти с нужното образование и квалификации, допълнени с богат опит в тяхната сфера.