Посетете ни всеки ден от 07:00:00ч. до 22:00:00 ч.

Позвънете: 0877618373

ЗАПИШЕТЕ ЧАС

Услуги

Хранителен режим за отслабване

Нашите нутриционисти могат да изготвят за вас хранителен режим, който да допринесе за изграждането на вашето мечтано тяло. Консултирайте се

Килограмите се трупат неусетно… В началото си казваме, че винаги, когато поискаме, можем да свалим няколкото килограма в повече. После, улисани в ежедневните задачи и в тичане да свършим всичко и веднага започваме да не обръщаме внимание с какво се храним и слагаме на масата все по-често храни, които се приготвят бързо, но които са не само изключително нездравословни, но и „залепват” на места по тялото ни, където не ни се иска да се намират.
Не се харесваме, дрехите ни отесняват, а и усещаме, че нямаме сили да вървим пеш или да вършим някакви физически натоварвания… Знаем, че трябва да направим нещо, но нямаме нито време, нито желание да го направим и си казваме: „От утре, от понеделник, от пролетта, от другата година ще започна диета, ще отида в клиника за антистрес…”
В желанието си да отслабнат бързо, голяма част от хората тълкуват погрешно диетите, не се допитват до специалисти, а започват да „експериментират” с всяка диета, която някой им препоръча. А в основата на всяка диета стои правилното хранене, което позволява на тялото да се очисти от токсините, за да може да се нормализира правилното функциониране на храносмилателния тракт, което пък да доведе до намаляване на натрупаните мазни депа в организма.
Голяма част от хората, които търсят начин да отслабнат бързо за кратко време правят още по-голяма грешка – превръщат диетата в гладуване… А гладуването стресира организма!
За да има ефект експресната диета и наистина да могат да се свалят 5 кг за 7 дни, тя трябва да съдържа всички необходими елементи, за да се поддържа нормалното функциониране на тялото и това да не го докара до стрес. Преди да се започне диета (особено едноседмична), задължително трябва да се определи дали енергийната стойност на диетата отговаря на нуждите на конкретния организъм.

Нужно е да уточним, че не съществуват универсални хранителни режими, които да постигнат еднакво добър ефект при различни личности. Всеки човек притежава различна генетичен код и предразположеност, определящи как ще се развие неговото тяло.


Консултирай се сега!

Свържете се с нас:

0877618373

Мнение на клиенти