Посетете ни всеки ден от 07:00:00ч. до 22:00:00 ч.

Позвънете: 0877618373

ЗАПИШЕТЕ ЧАС

Деси Караиванова

Деси Караиванова

Професия: Психолог
Опит: 3 години
Умения: Работа с възрастни
Образование: Магистър Психолог
Място: София

За Деси Караиванова

Казвам се Деси Караиванова, на 32 години и съм магистър психолог. Завърших бакалавърската си степен в Нов български университет, а магистърската си степен в Академия на МВР със специалност „Психологическо подпомагане на оперативно-издирвателната дейност“ (ППОИД). Докато траеше обучението ми минах два изключително ценни за мен стажа, като по време на единия работих във Фондация „Конкордия България“ с пълнолетни младежи от рискови групи, осъществявах психологически консултации и психодиагностика с широк спектър от психологически инструменти. По време на втория стаж правех консултации на младежи и възрастни с криминални прояви, със зависимости към различни психоактивни вещества.
Към днешна дата съм съосновател и работя като психолог в Сдружение на творците с увреждания в България, като със съмишлениците и колегите ми се стремим да помогнем на хората с увреждания да се справят с депресивните си състояния, с тревожността и с често срещаните при тях малоценностови преживявания. Също така притежавам сертификати за преминати обучителни семинари към Българско общество по аналитична психотерапия „Карл Густав Юнг“ с психоаналитична насоченост.
Смятам себе си за човек, притежаващ емпатия, търпение, уравновесеност и не на последно място – креативно мислене. Ще е удоволствие за мен да Ви помогна с уменията си. Очаквам Ви.

Услуги

Предлагани от мен услуги:
Психологически консултации по Viber, Skype или Whatsapp с отстъпка за хора с увреждания и за хора над 65-годишна възраст.
Провеждане на интервю и работа с клиентите от рискови групи и принадлежащи към различни етноси.
Провеждане на тестове, въпросници с клиентите.

Цени:

По телефон можете да си запишете час за консултация. Часът е запазен окончателно след заплащане от ваша страна. Всички консултации се заплащат предварително по банков път чрез дебитна, кредитна карта или чрез онлайн банкиране. В рамките на един месец може да използвате заплатената услуга. При изпускане на часа за консултация заплащането не се възвръща.

ЦЕНА ЗА ПСИХОЛОГИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ

30 лева

Цената е за единична индивидуална психологична консултация с времетраене 50 минути.

ПСИХОЛОГИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ХОРА НАД 65 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ

20 лева

Цената е за психологическа консултация за хора с увреждания и за хора над 65-годишна възраст с времетраене 50 минути

ЦЕНА ЗА ПАКЕТ ОТ 4 ПСИХОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ

100 лева

Цената е за пакет от 4 индивидуални психологични консултации, всяка с времетраене 50 минути.