Посетете ни всеки ден от 07:00:00ч. до 22:00:00 ч.

Позвънете: 0877618373

ЗАПИШЕТЕ ЧАС

Слави Милушев

Слави Милушев

Професия: Психолог
Опит: 2 години
Умения: Работа с възрастни
Образование: Магистър Психолог
Място: Благоевград

За Слави Милушев

Слави Милушев завършва бакалавър Психология в ЮЗУ в Благоевград. В процес на дипломиране е и в своята магистратура по Трудова и организационна психология в СУ Климент Охридски в град София.


Има опит като психолог в Агенцията по заетостта в Благоевград, като дейността му там е насочена главно към трайно безработни лица или хора, които поради физиологични или психични причини нямат възможността да упражняват каквато и да е дейност на пазара на труда.
Също така придобива опит в сферата на зависимостите с работата си към областния отдел по наркотични вещества в Благоевград. Дейността му там е свързана с изготвяне и оформяне на превантивни програми, относно опасностите от употребата на наркотични вещества и тяхното влияние сред обществото.
Придобива опит и със своята позиция като психолог към ЦСРИ (център за социална рехабиталоция и интеграция) в град Кресна.

Услуги

По време на срещите с мен ще откриете:

  • подходящи решения на психологически проблеми
  • ефективни стратегии за личностна промяна и постигане на желан резултат
  • научно доказани методи за лечение на най-разпространените състояния като тревожни разстройства, паник атаки, депресии, зависимости и други.

Цени:

По телефон можете да си запишете час за консултация. Часът е запазен окончателно след заплащане от ваша страна. Всички консултации се заплащат предварително по банков път чрез дебитна, кредитна карта или чрез онлайн банкиране. В рамките на един месец може да използвате заплатената услуга. При изпускане на часа за консултация заплащането не се възвръща.

ЦЕНА ЗА ПСИХОЛОГИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ

40 лева

Цената е за единична индивидуална психологична консултация с времетраене 60 минути, извършена чрез скайп.

ЦЕНА ЗА ГРУПОВА РАБОТА СЪС ЗАВИСИМИ

10 лева

Цената е на човек при група от минимум 5 човека за единична сесия с времетраене 60 минути, извършена чрез скайп.

ЦЕНА ЗА ГРУПОВА РАБОТА - БИЗНЕС

15 лева

Цената е на човек при група от минимум 5 човека за единична сесия с времетраене 60 минути, извършена чрез скайп.