Посетете ни всеки ден от 07:00:00ч. до 22:00:00 ч.

Позвънете: 0877618373

ЗАПИШЕТЕ ЧАС

Симеон Иванов

Симеон Иванов

Професия: Билколечител
Опит: 12 години
Умения: Фитотерапия
Образование: Билкарство
Място: София

За Симеон Иванов

Симеон Иванов посещава различни курсове за билкарство и семинари за фитотерапия. Той изучава китайска народна медицина, различни традиционни билки, които се използват за лечението на различни болести в Китай.
Сред получилите специална покана от правителството на КНДР да прекарат половин година в университета на град Джан Джоу, който е в съседство с манастира. Сред потеглилите за далечен Китай наскоро е и неговият син Симеон. 14-годишният Софиянец е сред най-големите надежди на местния клуб „Кралете на Саншоу“, негов треньор е Пламен Момчилов. Момчето е в залата от съвсем малка възраст, вече е записал и първите си отличие: балкански шампион за м.г. и вицеевропейски шампион пак за 2001 година в категорията до 60 кг.
Манастирът е разположен в свещената за даосите планина Суншан, близо до град Дънфън, недалече от древната китайска столица Лоян в провинция Хънан. Построен е с императорски указ в края на V век. През последните години той е обитаван от около 60 монаси, подбрани от цял Китай чрез специални тестове за морал, духовно ниво, издръжливост, владеене на бойни изкуства и други изисквания. Непосредствено до манастира се намира едно от най-известните училища по шаолински бойни изкуства в Китай „Та Гоу“, в което се обучават над 7000 ученици. Учениците се занимават от сутрин до вечер с изпълнението на сложен комплекс от шаолински стилове ушу. Същевременно задължително се практикуват и медитативни упражнения по чигу за усилване на вътрешната енергия. Макар и рядко в Шаолин се приемат и желаещи от други страни да се обучават. Самият манастир е на държавна издръжка, неговият управител /игумен/ се назначава от правителството, а част от оставяните от туристите средства се използват за нуждите на монасите. Сред първите българи, преминали обучение там преди десетина години е Симеон Иванов известен още и като Белия Буда.

Услуги

Работи на частна практика като билколечител.
Предлага консултации и фитотерапия при различни хронични заболявания, както и превантивно.

Цени:

По телефон можете да си запишете час за консултация. Часът е запазен окончателно след заплащане от ваша страна. Всички консултации се заплащат предварително по банков път чрез дебитна, кредитна карта или чрез онлайн банкиране. В рамките на един месец може да използвате заплатената услуга. При изпускане на часа за консултация заплащането не се възвръща.

ЦЕНА ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

40 лева

Цената е за индивидуална консултация с времетраене 60 минути

ЦЕНА ЗА ФИТОТЕРАПИЯ

40 лева

Цената е за фитотерапия с времетраене 60 минути

ЦЕНА ЗА ОБУЧЕНИЕ

300 лева

Цената е за обучение 20 часово обучение в група от минимум 4 човека