Посетете ни всеки ден от 07:00:00ч. до 22:00:00 ч.

Позвънете: 0877618373

ЗАПИШЕТЕ ЧАС

Васил Младенов

Васил Младенов

Професия: Лайф Коуч / (Нутриционист)
Опит: 4 години
Умения: Работа с възрастни
Образование: Курс Нутрициология в Centreofexcellence
Място: София

За Васил Младенов

Още от ранните ми години се интересувам от здравословен начин на живот, добавки, билки, диети, как функционира човешкото тяло и взаимовръзките между отделните органи и системи. Причината за това се крие във факта, че когато бях на 14 години отключих заболяване, чието наименование не беше известно по това време и се изразяваше в тежки алергични реакции. През годините обикалях по различни лекари в България, но никой не можеше да ми помогне, а симптомите ми се влошаваха постепенно и развих алергии към храни, напитки, студено и топло време, слънце, както и при силни емоции и стрес. На 25 годишна възраст състоянието ми се беше влошило значително и живеех с постоянни алергични реакции към почти всичко, което ме заобикаляше или консумирах. Започнах да обикалям клиники в България и чужбина и в Германия беше открито, че страдам от рядко генетично предразположено заболяване с наименованието MCAS, за което лечение няма. Тогава започна моят път към към самоизцелението. Самообучавах се, четеейки изследвания, проучвания и експериментирайки с различни диети, билки, добавки и практики, тествах върху себе си и наблюдавах как тялото ми реагираше. Това ме довече до т. Нар сухи постове, при които човек се въздържа напълно от консумация на вода и храна за определен период от време. Това е метод за лечение, който е изключително древен и патентован в Русия и Украйна, на територията, на които има клиники, в които се провежда под наблюдение на специалисти.През 2017 та започнах да практикувам дълги сухи постове по методологията на Леонид Щенников и Сергей Филонов, като зад гърба си имам направени 7 с дължина от 9 до 12 дни пълно въздържане от вода и храна. По късно разработих моя методология за практикуване на т. нар къси каскадни постове, които следвам и в момента и имам около 20 проведени до днешна дата комбинирани и с intermittent fasting ( периодично гладуване). Приключвайки с провеждането на дългите сухи постове имах изключително подобрение на здравословното ми състояние, но не се бях излекувал напълно. Усещах, че нещо липсва. Тогава бях насочен към практиката на Др. Морс, който има клиника в САЩ и лекува хора чрез т.нар сурова и плодова диета или фрутарианство. Преди година и половина започнах да се храня със сурова храна и постепенно преминах само на плодове и билки. Виждайки ефекта от тази диета и подход към изцелението и здравето реших да комбинирам двата метода и да разработя мой метод, при който се провеждат редовно кратки сухи постове, докато се следва сурова или плодова диета и се използват билки за ускорение на процеса. Към днешна дата мога да кажа, че вече мога да водя нормален начин на живот освободен от алергични реакции.
Трупайки опит и знание зад гърба си , желанието ми е да го споделям и да помагам на други хора, да постигнат оптимално здраве и да се чувстват добре, защото здравето е най – важното нещо, което имаме в този живот и знам от личен опит какво е усещането когато го загубиш.
Преди малко повече от година станах личен/лайф коуч за компанията BetterMe и от тогава работя с хора от цял свят, давайки съвети и напътствия. Имам два курса изкарани към Centreofexcellence, които са насочени към нутрициологията на суровата диета и алкализиращи храни. Не съм лекар и нямам медицинско образование, живота и опита ме е учил и желая да споделя това знание с хората, готови да го приемат.

Услуги

Изготвям диети насочени към лечение чрез детоксикация, сух и воден пост и придобилият известност в последно време intermittent fasting ( периодично гладуване), поддържане на здравословен начин на живот, покачване на мускулна маса или отслабване. Всичко това постигнато по максимално здравословен и натурален начин с фокус върху сурова диета (изцяло или частично) с участието на билкови и натурални добавки. Занимавам се с фитнес от 12 години и изготвям тренировъчни програми за мъже и жени. Мога да давам консултации и напътствия базирани на личен опит и знания при провеждане на сух или воден пост при съгласие на клиента, които е решил да се впусне в тази практика.

Цени:

По телефон можете да си запишете час за консултация. Часът е запазен окончателно след заплащане от ваша страна. Всички консултации се заплащат предварително по банков път чрез дебитна, кредитна карта или чрез онлайн банкиране. В рамките на един месец може да използвате заплатената услуга. При изпускане на часа за консултация заплащането не се възвръща.

ЦЕНА ЗА ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ

40 лева

Цената е за индивидуална консултация с продължителност до 30 минути.

ЦЕНА ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

55 лева

Цената е за изготвяне на хранителен режим в рамките на 1 седмица след подадена от Вас налична информация.

ЦЕНА ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ТРЕНИРОВЪЧЕН РЕЖИМ

45 лева

Цената е за изготвяне на тренировъчен режим в рамките на 1 седмица след подадена от Вас налична информация.